Veiligheidsplannen

Weet u wat u moet doen als er brand is in het bedrijfspand? En medewerkers? Bezoekers? Als er een noodsituatie is, is het van levensbelang dat iedereen in een gebouw weet wat er gedaan moet worden om in veiligheid te komen. Dit is waar het calamiteitenplan in beeld komt: het plan is een leidraad voor de te nemen acties tijdens een calamiteit. Protect stelt veiligheidsplannen op die goed werken voor uw bedrijf en voldoen aan de wettelijke eisen en plichten.

Calamiteitenplan voor noodsituaties

Calamiteitenplannen zijn voor elk gebouw verplicht, en worden getoetst door de brandweer, Inspectie SZW of een arbodienst. Belangrijk is dat het plan op maat gemaakt is voor uw bedrijfspand; elk bedrijf en elk pand is anders. Protect verzorgt dit lastige en specialistische stukje in brandpreventie. Wij hebben veel ervaring met het maken van verschillende soorten calamiteitenplannen.

  • Bedrijfsnood-, ontruimings- en aanvalsplannen
  • Plan op maat
  • Volgens wettelijke eisen en plichten

 

Calamiteitenplan opstellen

Hoe stelt u een calamiteitenplan op? En wat moet er precies in staan? Wij helpen graag! Neem vandaag nog contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.